Αρθρίτιδα στην βάση του αντίχειρα

Η αρθρίτιδα στη βάση του αντίχειρα (Thumb Base Osteoarthritis), αναφέρεται και σαν “ριζάρθρωση” είναι ένα συχνό πρόβλημα στην άκρα χείρα, που προκαλεί πόνο, δυσκολία κίνησης και δυσχέρεια στην λειτουργεία του αντίχειρα. Το πρόβλημα αφορά σε ανάπτυξη οστεοαρθρίτιδας μεταξύ της βάσης του αντίχειρα και του τραπεζοειδούς οστού του καρπού.

Είναι συχνότερη στις γυναίκες άνω των 50 ετών, αλλά παρουσιάζεται και σε άνδρες χειρονάκτες επίσης. Υπάρχει πονος και οίδημα στην βάση του αντίχειρα και ιδιαίτερη ευαισθησία στην στην πίεση της περιοχής.

Στην ιατρική μας ομάδα, προσφέρουμε εξειδικευμένη φροντίδα για την αρθρίτιδα στη βάση του αντίχειρα, με στόχο τη μείωση του πόνου και την βελτίωση της κίνησης. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία του ορθοπαιδικού μας χειρουργού για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Οφέλη της Θεραπείας

Εξειδικευμένη Διάγνωση

Ο ορθοπαιδικός μας χειρουργός θα πραγματοποιήσει μια λεπτομερή διάγνωση της κατάστασης σας και θα καθορίσει την κατάλληλη θεραπεία.

Εξειδικευμένη Χειρουργική Θεραπεία

Με χρήση προηγμένων τεχνικών, ο χειρουργός μας θα αντιμετωπίσει την αρθρίτιδα στη βάση του αντίχειρα με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Η ναρθηκοποίηση και η φυσικοθεραπεία δίνουν λύσεις στις περισσότερες των περιπτώσεων, ενώ η χειρουργική θεραπεία εφαρμόζεται σε επιλεγμένες περιπτώσεις.

Αποκατάσταση και Αποθεραπεία

Η ολοκληρωμένη μας προσέγγιση περιλαμβάνει αποκατάσταση και αποθεραπεία για την επαναφορά της λειτουργικότητας του αντίχειρα και τη μείωση του πόνου.

Εξατομικευμένη Φροντίδα

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και γι’ αυτόν τον λόγο παρέχουμε εξατομικευμένη φροντίδα που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε ασθενή.

Προγραμματισμός ραντεβού

Εάν αντιμετωπίζετε πόνο ή περιορισμένη κινητικότητα στη βάση του αντίχειρα λόγω αρθρίτιδας, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την καθημερινή σας λειτουργικότητα.