Σύνδρομο υπακρωμιακής πρόσκρουσης

Το σύνδρομο υπακρωμιακής πρόσκρουσης είναι μια κατάσταση που προκαλείται από την επαναλαμβανόμενη πίεση και τριβή στον υπακρωμιακό χώρο του ώμου, οδηγώντας σε πόνο και φλεγμονή.

Στην ιατρική μας ομάδα, παρέχουμε εξειδικευμένη θεραπεία για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση του συνδρόμου υπακρωμιακής πρόσκρουσης, με στόχο την ανακούφιση του πόνου και την αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του ώμου.

Θεραπεία για το σύνδρομο υπακρωμιακής πρόσκρουσης

Ο πόνος που προκαλείται από το σύνδρομο υπακρωμιακής πρόσκρουσης μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την καθημερινή ζωή του ασθενούς, καθιστώντας απαραίτητη την αναζήτηση εξειδικευμένης θεραπείας. Ο πόνος και ιδιαίτερα σε ανύψωση του άνω άκρου πάνω από το οριζόντιο επίπεδο, ο νυκτερινός πόνος και η αδυναμία του άκρου, είναι συμπτώματα που αφορούν στην συγκεκριμένη διάγνωση.

Εξειδικευμένη Διάγνωση

Η θεραπεία ξεκινά με μια λεπτομερή διάγνωση του προβλήματος, χρησιμοποιώντας το ιστορικό, την κλινική εξέταση και τις απαραίτητες απεικονιστικές μεθόδους.

Εξατομικευμένο Σχέδιο Θεραπείας

Κάθε ασθενής λαμβάνει ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, φυσικοθεραπεία και, εάν απαιτείται, προχωρούμε στην αρθροσκοπική χειρουργική αντιμετώπιση.

Ανακούφιση από τον Πόνο

Η θεραπεία βοηθά στην ανακούφιση του πόνου, τη βελτίωση της κινητικότητας του ώμου, επιτρέποντας στον ασθενή να επαναφέρει τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σύνδρομο υπακρωμιακής πρόσκρουσης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού με τον εξειδικευμένο ορθοπαιδικό μας χειρούργο. Θα σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση και να απολαμβάνετε την καθημερινότητα χωρίς πόνο. Θα επιστρέψει η μυϊκή ισχύς στο ανω άκρο και ο ύπνος θα γίνει πλέον ανώδυνος.

Προγραμματισμός ραντεβού

Εφόσον έγιναν κατανοητά τα παραπάνω, που προσπάθησα να αναφέρω, με γνώμονα την βιβλιογραφία και την προσωπική μου εμπειρία και υπάρχει προβληματισμός για τον τραυματισμό σας, τότε με ένα απαραίτητο ραντεβού, θα μπορούσε να γίνει μια διεξοδική αξιολόγηση στο πρόβλημά σας και να σας προταθεί η πλέον αρμόζουσα θεραπευτική επιλογή.