Υποκεφαλικό κάταγμα

Το υποκεφαλικό κάταγμα είναι ένα ενδαρθρικό κάταγμα στο άνω άκρο του μηριαιου οστού που συμβαίνει στην περιοχή κάτω από την αρθρική επιφάνεια της μηριαίας κεφαλής. Αυτός ο τύπος κατάγματος συμβαίνει σε μικρότερης ηλικίας άτομα, συγκριτικά με τον άλλο τύπο καταγματος στην πριοχή αυτή (τα διατροχαντήρια και υποτροχαντήρια κατάγματα) και ιδιαίτερα σε γυναίκες και μπορεί να προκληθεί από πτώση, ενώ απαιτεί άμεση ιατρική παρέμβαση.

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός μας, με την προηγμένη τεχνογνωσία και την εμπειρία του, προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και ανάρρωση από ένα υποκεφαλικό κάταγμα.

Πώς αντιμετωπίζεται;

Η αντιμετώπιση του υποκεφαλικού κατάγματος συνήθως είναι χειρουργική.

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός μας εφαρμόζει μια σειρά από προσεγγίσεις που περιλαμβάνουν : Ημιαρθροπλαστική ισχίου διπλής κίνησης, ολική αρθροπλαστική ισχίου, κοχλίωση, με χρήση ειδικών πρωτοκόλλων αναισθησίας τύπου fast track και άμεσης έγερσης.

Οφέλη της Θεραπείας

Ο στόχος της θεραπείας είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη παρέμβαση με γνώμονα και τα ίδια ιατρικά συνοδά προβλήματα του ασθενούς.

Άμεσα μετατραυματικά η έγερση του ασθενούς χωρίς πόνο και η βάδιση προσφέρουν την σύντομη επιστροφή του στο περιβάλλον του και με την φυσικοθεραπευτική προσέγγιση επιτυγχάνεται η επαναφορά της κανονικής λειτουργίας της άρθρωσης και η επιστροφή του ασθενούς στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής.

Προσαρμοσμένη Φροντίδα

Κάθε ασθενής λαμβάνει μια πλήρως εξατομικευμένη προσέγγιση βασισμένη στις ανάγκες και την κατάστασή του.

Εάν εσείς ή κάποιος στο περιβάλλον σας, αντιμετωπίζει ένα υποκεφαλικό κάταγμα, είναι κρίσιμο να αναζητήσετε άμεσα εξειδικευμένη φροντίδα.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να λάβετε την πιο προηγμένη και αποτελεσματική θεραπεία. Ο έμπειρος ορθοπαιδικός χειρουργός μας είναι εδώ για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και να σας επαναφέρει σε μια ζωή χωρίς περιορισμούς και πόνο.

Προγραμματισμός ραντεβού

Εφόσον έγιναν κατανοητά τα παραπάνω, που προσπάθησα να αναφέρω, με γνώμονα την βιβλιογραφία και την προσωπική μου εμπειρία και υπάρχει προβληματισμός για τον τραυματισμό σας, τότε με ένα απαραίτητο ραντεβού, θα μπορούσε να γίνει μια διεξοδική αξιολόγηση στο πρόβλημά σας και να σας προταθεί η πλέον αρμόζουσα θεραπευτική επιλογή.