Κατάγματα πέριξ του γόνατος

Τα κατάγματα πέριξ του γόνατος είναι πολλών ειδών και διαφόρων τύπων και εντόπισης ενώ μπορούν να προκαλέσουν έντονο πόνο, αίμαρθρο, αστάθεια στο γόνατο και και παράδοξη κινητικότητα στην περιοχή.

Ο αριθμός τους αυξάνεται σημαντικα και έιναι απότοκος της αύξησης του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων αλλά και των συμμετεχόντων σε επικίνδυνες αθλητικές δραστηριότητες. Η εξειδικευμένη θεραπεία που προσφέρουμε στο ιατρικό μας κέντρο βοηθά στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και την αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του γόνατος.

Χαρακτηριστικά της θεραπείας μας

Εξατομικευμένο Σχέδιο Θεραπείας

Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται με ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ασθενή.

Χειρουργικές Επεμβάσεις

Σε περιπτώσεις που απαιτείται, προσφέρουμε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του κατάγματος.(αρθροσκοπικές επεμβάσεις αλλά και ανοικτή ανάταξη και εσωτερική οστεοσύνθεση κατάγματος)

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ατυχήματα με συνέπεια κατάγματα πέριξ του γόνατος, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού με τον εξειδικευμένο ορθοπαιδικό μας χειρούργο. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την προηγούμενή σας κατάσταση και να επαναφέρετε την κινητικότητά σας στο φυσιολογικό.

Η αντιμετώπιση καταγμάτων κνημιαίων κονδύλων, (tibial plateau), κνημιαίων γληνών, κάτω πέρατος μηριαίου, έχουν πιθανότητα εφόσον δεν αντιμετωπισθούν ορθά και ιδιαίτερα σε “πρώτο χρόνο”, να αναπτύξουν οστεοαρθρίτιδα γόνατος, με όλες τις απότοκες επιπλοκές με την πάροδο των ετών.

Προγραμματισμός ραντεβού

Εφόσον έγιναν κατανοητά τα παραπάνω, που προσπάθησα να αναφέρω, με γνώμονα την βιβλιογραφία και την προσωπική μου εμπειρία και υπάρχει προβληματισμός για το γόνατό σας, τότε με ένα απαραίτητο ραντεβού, θα μπορούσε να γίνει μια διεξοδική αξιολόγηση στο πρόβλημά σας και να σας προταθεί η πλέον αρμόζουσα θεραπευτική επιλογή, που σε πολλές των περιπτώσεων είναι η αρθροσκοπική χειρουργική.