Κατάγματα κάτω πέρατος κερκίδας και ωλένης

Τα κατάγματα του κάτω πέρατος κερκίδας ή / και ωλένης είναι μια συνηθισμένη και δυσάρεστη κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει πόνο, οίδημα, παραμόρφωση και περιορισμό στις καθημερινές δραστηριότητες ενός ασθενούς.

Στην ιατρική μας ομάδα, προσφέρουμε εξειδικευμένη φροντίδα για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των καταγμάτων, υιοθετώντας προηγμένες τεχνικές και προσεγγίσεις για μια γρήγορη ανάκτηση και επιστροφή στην καθημερινότητα με ασφάλεια.

Είναι κατάγματα πού μπορεί να αφορούν ασθενείς από την παιδική ηλικία έως και την 3η ηλικία. Ο ασθενής εκτιμάται για το εάν το άκρο είναι το “επικρατούν” ή όχι, τι επάγγελμα κάνει, ποια είναι η αθλητική του δραστηριότητα και επίσης για το εάν το οστούν είναι οστεοπορωτικό.

Χαρακτηριστικά και οφέλη της υπηρεσίας μας είναι η ορθή αξιολόγηση της “προσωπικότητας” του κάθε κατάγματος.

Εξειδικευμένη διάγνωση:

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και εξετάσεις για να διαγνώσουμε τον τύπο και τη σοβαρότητα του κατάγματος.

Εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση:

Σε περιπτώσεις που απαιτείται χειρουργική επέμβαση, οι ορθοπαιδικοί μας χρησιμοποιούν τεχνικές που ελαχιστοποιούν τον χρόνο ανάρρωσης και επιστρέφουν τον ασθενή στην κανονική του κατάσταση.

Αποκατάσταση και φυσικοθεραπεία:

Μετά την επέμβαση ή τη θεραπεία, παρέχουμε εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση για γρήγορη ανάκτηση και επιστροφή στην κανονική δραστηριότητα, με μέσο όρο επανένταξης στην πρότερη κατάταση, διάστημα 2-3 μηνών, ανάλογα πάντα με την βαρύτητα του κατάγματος.

Προγραμματισμός ραντεβού

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με κατάγματα στον καρπό, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού.